Добре дошли в официалният уеб сайт на НАРСМП

 

СЪОБЩЕНИЕ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБЩО СЪБРАНИЕ

 

 
 Уважаеми колеги ,очакваме всички членове на НАРСМП на  25 април 2015 г. в 11:00 в гр. София ПМБАЛ ул. Патриарх Евтимии37 актова зала на последния етаж. Дневния ред вкл.
1.Годишен отчет на дейноста и финанасов отчет
2. Обсъждане членството ни в ЕуСЕМ и участието ни на 9- европейски конгрес по спешна медицина в Торино на 11 окт....
3. Обсъждане на предстоящите ни дейности .
От УС на НАРСМП
ПС :НАРСМП поема пътните разходи на всичките си членове ,участници в Общото събрани

БЪЛГАРСКИЯТ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ ИСКА ОСТАВКАТА НА ПЪРВИЯ МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО , КОЙТО НАЛОЖИ РЕАЛИСТИЧНА КОНЦЕПЦИЯ ЗА СПЕШНАТА ПОМОЩ, НАРЕЧЕ НИ СВОЙ СПЕШНИ МЕДИЦИ, ИЗВИНИ НИ СЕ ЗА УСЛОВИЯТА НА ТРУД В КОИТО НИ ПОСТАВИ !

ДА ПОДКРЕПИМ Д-Р МОСКОВ

 презентация на НАРСМП относно дискусията СПЕШНА ПОМОЩ ЗА СПЕШНИЯ ПАЦИЕНТ на 6.11. организирана с БЛС

 ПРЕЗЕНТАЦИИ

 

Екипът на МЗ въвежда регламентиран триаж в спешната помощ

--------------------------------------------------------------------------------------

 НАРСМП ВЕЧЕ НА СТРАНИЦАТА НА ЕВРОПЕЙСКАТА АСОЦИАЦИЯ

 -------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

"/>
БЛАГОДАРНОСТИ!!!

БЛАГОДАРНОСТ ДО М.Ф. ДЕНИЗ ИГНАТОВ ФСМП КАОЛИНОВО ЦСМП ШУМЕН.

Благодарим Ви за невероятните мигове на гордост и радост ,които ни дариха невероятно талантливите Ви деца Хасан и Ибрахим, които спечелиха второто призово място на детската Евровизия.Желаем от все сърце на цялото Ви семейство много здраве,благополучие творчески успехи !
с гордост спешните медици Ваши колеги от цялата странаНОВИНИ

7- 8 ноември 2014
-------------------------------------------------

"Питате дали промените ще са болезнени? Мнозинството и екипът ни предвиждат пълен набор от реформи, но те няма да бъдат болезнени за лекарите, медицинските сестри и санитарите, и напротив - ще се отразят добре на пациентите. А че ще има хора, на които ще се отразят болезнено, това е сигурно." министър Москов


Не се нуждаем от разграничаване на гъстонаселени и отдалечени райони , не се нуждаем и от козметични увеличания на заплати !!!!! Нуждаем се от ред правила при приемане на спешните състояния в доболничната и болничната спешност , алгоритми за работа на долекарските екипи ,които стават все повече ,стандартизирано оборудване на санитарните коли , телеметрия където няма лекари ФСМП без нито един лекар и сериозно увеличение на заплатите възможности за специализация за да дойдат млади хора .
НОВИНИ03/11/2014

БЛС И НАРСМП , ОРГАНИЗИРАТ ДИСКУСИОНЕН ПАНЕЛ "СПЕШНА ПОМОЩ ЗА СПЕШНИЯ ПАЦИЕНТ" НА 6.11. 2014Г ОТ 11 Ч. В ЗАЛА АНЕЛ НА Х-Л АНЕЛ НА ЪГЪЛА НА БУЛ ХР.БОТЕВ И БУЛ. Т. АЛЕКСАНДРОВ
ДНЕВЕН РЕД 
1. ОТКРИВАНЕ НА ДИСКУСИЯТА Д-Р РАЙЧИНОВ
2.МОДЕЛИТЕ НА СПЕШНА ПОМОЩ,КОИТО РАБОТЯТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА АНГЛИЯ - Д-Р НАЙДЖЪЛ ГОУДСМЪН, АВТОР НА ПРОЕКТА "СПЕШНА ПОМОЩ В АНГЛИЯ- ДВА ФИЛТЪРА"
3.МЕДИЦИНСКИЯ ТРИАЖ В СПЕШНОСТТА И ПРИЛОЖЕНИЕТО МУ В НАШИ УСЛОВИЯ- Д-Р Д КАТЕЛИЕВА
4.ПРОБЛЕМИТЕ НА ДЕНОНОЩНОТО ОБСЛУЖВАНЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ ОТ ОПЛ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАЗРЕШАВАНЕТО ИМ - ДР В. ВАСИЛЕВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СТОЛИЧНОТО ДРУЖЕСТВО НА ОПЛ. 
НА СРЕЩАТА СЕ ПОКАНЕНИ МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО , ЕКСПЕРТИ ОТ МЗ , ДЕПУТАТИ ОТ НС , РЪКОВОДСТВО НА НЗОК , НАУЧНО ДРУЖЕСТВО ПО СПЕШНА МЕДИЦИНА , НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НА ОПЛ , НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВЕНИ ПАЦИЕНТСКИ ОРГАНИЗАЦИИ, ДИРЕКТОРИ И РАБОТЕЩИ ОТ 28 ЦСМП В СТРАНАТА , ЗАВЕЖДАЩИ И РАБОТЕЩИ В 34 СПО В СТРАНАТА.
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg